huvud

 

Under pågående Corona pandemi är Timbo Energipark stängd för besökande. Vi meddelar på denna sida när det åter finns möjlighet att besöka oss för er som har tillträde.

 

Det händer på Timbo

 

Vi förbreder nu gården för vår nya inriktning. Det finns nu möjlighet att boka enkelrum (finns tre stycken) i den nyrenoverade stalldelen (det finns även en bäddsoffa, så totalt kan fem personer övernatta där), för att under några dagar kunna vistas i en miljö som på många plan neutraliserar det kaos som pågår i och omkring oss alla. Vi kommer även att ordna olika aktiviteter, gemensamma kvällar, workshops över veckoslut med mera.

Sen tidigare finns det tre platser i friggeboden och två platser i föreläsningshuset. Från dessa lokaler får ni gå över gårdsplanen för att komma till wc/dusch/vardagsrum/kök i stalldelen. Totalt kan vi för tillfället ta emot tio personer för övernattning. Priset för övernattning i nyrenoverade "lägenheten" är 450:-/person/natt, i övriga lokaler 400:-/person/natt.

Tänk att kunna utnyttja förmånen att på nära håll ta en välbehövlig paus från det konstanta, störande bakgrundsbruset, att i tystnad få möjlighet att bara fokusera på sig själv. Det är ett behov som har blivit allt viktigare att tillgodose. Vi blir lätt ett offer för vår invanda stress vilket gradvis sänker vår frekvens, något som till slut riskerar att utvecklas till fysisk, känslomässig, eller mental obalans.

Nytt för i vår är att vi har satt upp en rosbåge, som håller på att fyllas med klängrosor. Denna båge bildar en portal som är den in-och utgång som du ska använda dig av när du besöker Timbos Energipark. När du parkerat så följer du bara staketet så kommer till bågen, går inte att missa.

 

Störande energier där du bor?

Från och med nu kan du få hjälp att avlägsna störande energier och gamla avtryck där du bor.

Symptom kan vara;

Svårt att komma till ro, svårt att sova, ständig huvudvärk, trötthet mm.

Orsaken kan vara störande energier. Vill du få hjälp med detta tar du kontakt med Susanne. Gå in på hennes hemsida: www.energibalansering.com , där finns de uppgifter du behöver för att kontakta henne.

 


 

*

 

Timbos Energipark är öppen för alla som har gått kurs och har respektive utbildning onsdagar 18.00-21.00 samt söndagar 16.00-21.00 för vandring i medicinhjul, labyrint och, för de av er som har fått den utbildningen även, platån. Välkomna.

 

 

*

 

Tillbaks