SILVERFÖRLAGET

När ingen annan trodde på oss, när vi blev stoppade och bortgallrade på förlag efter förlag tog vi saken i egna händer. Vi hade fått en gåva som var för värdefull för att gallras bort. Motståndet byttes mot kraft. Vi startade vårt eget förlag som fick namnet Silverförlaget.

Den djupa kunskap och visdom som medicinmän, shamaner och medlemmar av Hopistammen ödmjukt delat med sig av ligger till grund för hela vår resa, på alla plan.

Insikten om att vi alla äger en otrolig förmåga att skapa det vi vill, förändra det vi vågar och förstå vad vi ska lära, är nyckeln till livets gåta.

Utan något egentligt stöd för minnet formades ord i en jämn ström. Inre bilder sorterades och blev till en berättelse som nu finns sammanställd i boken ”Det du inte kan undvika”.

Vill du få en upplevelse utöver det vanliga kan du beställa boken hos oss eller gå in till din bokhandlare.

Titel: Det du inte kan undvika
Författare: Wind Song Coyote
ISBN: 91-974430-0.X
Förlag: Silverförlaget

Boken översätts just nu till Engelska.

Till: BESTÄLLNING

"- Kommer ni inte förrän nu, ni är sena! Bakom disken på det "slumpvis" utvalda motellet stod en man och tittade på sitt armbandsur.  – Det måste ha skett en förväxling, sa jag. Det kan inte vara oss du väntar på… Mannen bakom disken var son till en medicinman, och… det var oss han väntade på."

Följ den spännande berättelsen som utspelar sig i Arizona. Läs om hur mötet med Black Eagle förändrade två människors liv.

Tror du på slumpen? Det kommer du inte att göra efter att ha läst den här boken. Allt har en mening, men … det är inte säkert att du förstår det förrän efteråt.

"En bok om uråldrig indiansk visdom, om vänskap och förtroende, om orsak och verkan och om … livets röda tråd"

 

Efter många år av behandling och kursverksamhet, föreläsningar och temakvällar, ger Wind Song Coyote ut en dubbel CD som bygger på delar av den undervisning kursdeltagarna får ta del av.

När en stor del av befolkningen i västvärlden lider av alltmer stressrelaterade sjukdomssymptom som depression, sömnproblem, psykisk och fysisk obalans, när inte piller eller samtal hjälper, erbjuder vi ett alternativ som visat sig fungera utmärkt.

CD1 heter HARMONI och är en avslappnings cd som hjälper dig att finna både fysisk och psykisk inre frid. Vägledd av specialkomponerad musik lär du dig en avslappningsteknik som är välgörande för både kropp och själ.

CD2 heter MOLNRESA och hjälper dig att på ett djupare plan få tillgång till din inre kraft. Vi letar ofta efter en mening med de prövningar vi genomgår under vår tid här på jorden. Skivan är ett redskap för dig som vill förändra din situation här och nu. Med specialkomponerad musik vägleds du varsamt på din inre resa. Genom att du bara följer i dina egna fotspår kan du aldrig gå vilse.

Det är Wind Song Coyote som vägleder dig på båda skivorna. Musiken är komponerad av Sven Lindvall, som med en otrolig skicklighet sammanställt en musikalisk resa bara för dig att följa.

Titel: Wind Song Coyote
Text och röst: Wind Song Coyote
Musik: Sven Lindvall
Nr.:WSC001
Förlag: Silverförlaget

Provlyssna på spår ur cd 2

Till: BESTÄLLNING

 

Produktion på gång…

…snart är det dags för nästa steg.

Just nu sammanställer Wind Song Coyote material som ska ligga till grund för uppföljaren till debutboken ”Det du inte kan undvika”.

”Handbok för alla som lever” blir en bok med korta kapitel som handlar om vardagens gillrade fällor. Boken bygger på egna insikter och du kommer säkert känna igen dig lite varstans.

Handboken förklarar bakomliggande faktorer till uppkomna vardagssituationer som vi lite till mans brottas med, men ger också handfasta tips och trix för att bättre hushålla med sin energi.

För mer info, KONTAKTA OSS